Nieuwe ondertekenaar Convenant Duurzame Kleding en Textiel: Ducky Dons

08 november 2018
Ducky Dons

Ducky Dons Nederland B.V. heeft op 1 november 2018 het Convenant Duurzame Kleding en Textiel ondertekend. Het Nederlandse bedrijf richt zich met hun eigen productielijn op slaapcomfort en verkoopt dekbedden en kussens.

Met de ondertekening van het convenant gaat het bedrijf met andere partijen samenwerken om te zorgen voor een duurzame productieketen. Het bedrijf zal mvo-risicomanagement toepassen om misstanden rondom arbeidsomstandigheden, dierenleed of milieuschade in productielanden te voorkomen. Ducky Dons zal als eerste stap een lijst met productielocaties aanleveren waarmee het bedrijf het afgelopen jaar heeft gewerkt.

Over dit convenant

Een brede coalitie van bedrijven en andere organisaties heeft het Convenant Duurzame Kleding en Textiel ondertekend. Samen gaan ze aan de slag om misstanden zoals uitbuiting, dierenleed of milieuschade te voorkomen.

Betrokken bij het convenant zijn

Deze website maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies onder andere om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.