Betrokkenen IMVO Pilots Natuursteen

Partijen die met elkaar in gesprek zijn om te komen tot een convenant in de natuursteensector hebben samen een subsidieaanvraag gedaan voor deze pilots.

Aan tafel zitten de Brancheorganisaties Algemene Nederlandse Bond Van Natuursteenbedrijven (ABN), Bond voor Aannemers in Tegelwerken (BOVATIN), Vereniging DI-stone, de Rijksoverheid, de vakbond FNV, de coalitie Stop Kinderarbeid, de Landelijke India Werkgroep (LIW) en de bedrijven Arte di Granito bv en Michel Oprey & Beisterveld.

SER voert het secretariaat voor de pilots natuursteen

Partijen hebben samen het bedrijf Soeters Management aangewezen om de projectleiding op zich te nemen. Partijen hebben samen de Sociaal-Economische Raad (SER) aangewezen het secretariaat te voeren voor de pilots. De SER begeleidt tevens de onderhandelingen om te komen tot een convenant voor deze sector. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft een subsidie verstrekt voor de pilots voor de periode 2017-2020.

Deze website maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies onder andere om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.