Nieuws

01 november 2018

Masterclass voor verzekeraars gericht op implementatie duurzaam beleggen

Op 30 oktober heeft het Verbond van Verzekeraars in samenwerking met de Vereniging van Beleggers en Duurzame Ontwikkeling (VBDO) een Masterclass Duurzaam Beleggen georganiseerd, speciaal gericht op middelgrote en kleine verzekeraars.

25 oktober 2018

IMVO Convenanten op agenda Child Rights & Business Conferentie

Save the Children organiseert jaarlijks de Child Rights & Business Conferentie. Ook dit jaar kwamen medewerkers van Save the Children van over de hele wereld een week lang bij elkaar om te spreken over de ontwikkelingen en activiteiten van Save the Children rond Child Rights & Business.

21 september 2018

Verbond organiseert webinar over IMVO-convenant

Op woensdag 26 september organiseert de Insurance Academy van het Verbond van Verzekeraars een webinar over het Convenant internationaal maatschappelijk verantwoord beleggen in de verzekeringssector.

05 juli 2018

Verzekeringssector maakt afspraken over verantwoord beleggen

Vandaag ondertekenen de verzekeringssector, maatschappelijke organisaties, vakbeweging en overheid het IMVO Convenant Verzekeringssector.

10 januari 2017

Verzekeringssector werkt aan convenant Internationaal MVO

De Nederlandse verzekeringssector, de overheid en maatschappelijke organisaties (vakbond en NGO’s) zijn overeengekomen om in de komende maanden te werken aan een convenant op het gebied van Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (IMVO).

Betrokken bij het convenant zijn

Deze website maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies onder andere om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.