Micro Verkoop B.V. tekent het convenant

08 oktober 2018
Logo Micro

Micro Verkoop B.V. ondertekent het convenant Duurzame Kleding en Textiel. Het bedrijf produceert heren kledingcollecties voor grote retailers en warenhuizen in Europa. De bekende labels van het bedrijf zijn Profuomo en Michaelis. Omdat het bedrijf ernaar streeft producten te ontwikkelen die duurzaam zijn voor iedereen die bij het productieproces is betrokken, tekenen zij nu ook het convenant.

Met de ondertekening zal Micro Verkoop B.V. meedoen aan de afspraken in het convenant, zoals het verstrekken van een lijst met productielocaties waarmee zij het afgelopen jaar hebben gewerkt. Dit is een belangrijke stap naar een transparantere keten.

Over dit convenant

Een brede coalitie van bedrijven en andere organisaties heeft het Convenant Duurzame Kleding en Textiel ondertekend. Samen gaan ze aan de slag om misstanden zoals uitbuiting, dierenleed of milieuschade te voorkomen.

Betrokken bij het convenant zijn

Deze website maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies onder andere om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.